secretariat@abi.org.ro
0731-010-145
Cum recunosti un broker ABI

Brokerul imobiliar ABI este o persoană care prin experienţă, ţinută şi etică profesională, dar şi sub atenta supraveghere a asociaţiei, este pregătită să ofere servicii imobiliare la standarde înalte de calitate.


Brokerii acreditaţi ABI se legitimează întotdeauna cu ecusonul pe care puteţi să-l recunoaşteţi imediat. Acesta conţine logo-ul ABI, perioada de valabilitate a licentei, fotografia brokerului si obligatoriu numarul licentei care poate fi verificat direct pe www.abi.org.ro. De asemenea, brokerii imobiliari ABI folosesc documente şi contracte standardizate avizate de Protectia Consumatorului care conferă o garanţie suplimentară că relaţia cu aceştia este una corectă şi legală.


Un alt semn dinstinctiv al brokerilor acreditati este insigna originala cu logo ABI, licenta oficiala si stampila personala.

Va rugam sa verificati valabilitatea unei licente folosind Lista Brokeri Acreditati. (verificarea se face in functie de numarul licentei de pe ecuson sau dupa nume)


Daca veti gasi un broker dupa numarul licentei, atunci el este in mod oficial membru al ABI si broker acreditat. Daca descoperiti un agent imobiliar care pretinde ca este broker ABI, iar la verificarea licentei descoperiti ca licenta respectiva nu exista, va rugam sa ne sesizati imediat la numarul de telefon 0731.010.145 sau la formularul de contact.