secretariat@abi.org.ro
0731-010-145

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe www.abi.org.ro!

Site-ul abi.org.ro este detinut si administrate de ABI - Asociatia Brokerilor Imobiliari. Aceasta s-a infiintat in anul 2010 si este o organizatie autonoma non-profit, cu caracter non-guvernamental si nepatrimonial, in folosul agentilor imobiliari si publicului consumator de servicii imobiliare.


Date de contact:

  1. ABI - Asociatia Brokerilor Imobiliari
  2. Nr. înregistrare la MJ: 15698/A/2010, CUI 26739750
  3. Adresa: Piața Victoriei, Calea Victoriei 155, bl.D1, tronson 7, et.2, Sector 1, Bucuresti
  4. Telefon: 0731.010.145

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza acest site web. Accesând și navigând pe acest site, sunteți de acord cu toate condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să părăsiți site-ul.

1. Drepturile de Autor și Proprietatea Intelectuală:


Tot conținutul de pe www.abi.org.ro, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, grafice, logo-uri, sunt protejate de drepturile de autor și sunt proprietatea exclusivă a www.abi.org.ro sau a terților care au acordat drepturi de utilizare. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate încălca drepturile de autor și legislația privind proprietatea intelectuală.

2. Confidențialitate și Protecția Datelor Personale:


Vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, folosim și protejăm datele dvs. personale. Utilizând acest site, sunteți de acord cu prelucrarea datelor personale conform acestei politici.

3. Utilizarea Site-ului:


a. Condiții de Utilizare:


Vă angajați să utilizați site-ul în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile.

Nu veți furniza informații false sau înșelătoare în timpul utilizării site-ului.


b. Interacțiunea cu Alți Utilizatori:

Sunteți responsabil pentru orice interacțiune cu alți utilizatori de pe site.

Ne rezervăm dreptul de a modera și de a elimina conținutul necorespunzător.

4. Legături către Terțe Părți:

www.abi.org.ro poate conține legături către site-uri web ale terților. Aceste legături sunt furnizate doar în scop informativ și www.abi.org.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe site și va intra în vigoare imediat. Utilizarea continuă a site-ului după modificări reprezintă acceptarea acestora.

6. Limitarea Răspunderii:

a. www.abi.org.ro nu poate fi făcut responsabil pentru daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

b. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau întrerupe accesul dvs. la site în orice moment, din orice motiv, fără notificare prealabilă.

7. Dispoziții Generale:

a. Dacă oricare dintre prevederile acestor termeni și condiții este considerată nevalidă sau inaplicabilă, celelalte prevederi rămân în vigoare.

b. Orice litigiu legat de acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusivă a instanțelor competente.

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord între dvs. și www.abi.org.ro și guvernează utilizarea dvs. a acestui site.

Termeni si conditii   |   Politica de confidentialitate   |   Politica de returnare a platii