secretariat@abi.org.ro
0731-010-145
Contracte Standardizate
Asociatia Brokerilor Imobiliari a elaborat un set de documente/contracte standardizate armonizate perfect cu toata legislatia romaneasca, inclusiv cu prevederile legale in vigoare privind protectia consumatorului. Brokerii imobiliari ABI au posibilitatea sa foloseasca aceste documente, fiind un instrument care confera siguranta si protectie atat pentru broker, cat si pentru client.
La realizarea contractelor si-au dat concursul avocati si brokeri cu experienta, dar si clientii care de-a lungul timpului au semnalat deficientele aparute in relatia cu brokerul imobiliar si s-a ajuns la o forma care sa asigure brokerului un mod de lucru profesionist dar si prietenos cu publicul. Toate formularele tipizate sunt facute pe intelesul oricarui client, indiferent de pregatire.
Documentele sunt tiparite pe hartie auto-copiativa si usor de recunoscut. In coltul din dreapta sus, contractele au prevazuta o caseta destinata numelui brokerului si numarului de licenta, in felul acesta, se permite verificarea valabilitatii licentei brokerului, in orice moment, direct pe situl asociatiei.