secretariat@abi.org.ro
0731-010-145
ABI are o noua conducere

In data de 10 mai 2022 a avut loc Conventia Nationala ABI in urma careia au fost alesi noii membri ai conducerii ABI.


Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca noul Presedinte ABI este Horia Ion, iar Simona Vlad si Alexandru Ispir sunt noii Vicepresedinti.
Horia Ion - Presedinte ABI


Horia are o vasta experienta in imobiliare si detine propria agentie imobiliara (Autex Imobiliare) ce activeaza in special in orasul Magurele, unde isi are sediul. Horia si-a inceput cariera profesionala la Centrala Nuclear Electrica Cernavoda, a lucrat o perioada ca detectiv particular, iar inainte de imobiliare, a activat mult timp in asigurari.


Horia a absolvit Facultatea de Fizica - Universitatea Bucuresti, Facultatea de Finante si Banci - Universitatea "Spiru Haret" si a facut patru ani de drept la Facultatea de Drept si Administratie Publica - Universitatea 'Spiru Haret'.


Horia s-a inscris in ABI in anul 2015, iar din 2020 este membru in Comitetul Executiv.


"Îmi doresc să îmi pot folosi abilitațile și experiența profesională pentru a susține un domeniu imobiliar ce iși caută în permanență echilibrul și să găsesc împreuna cu echipa A.B.I., soluțiile optime pentru o lume a brokerilor imobiliari
respectată si solidară."


Simona Vlad - Vicepresedinte educatie ABI


Simona a absolvit Facultatea de Matematica-Fizica - Brasov, Facultatea de Finante-Banci - Bucuresti, are un Masterat in Audit Financiar, a facut cursuri nivel MBA la S4S Doug Richard’s School for Startups, London, UK si are specializari in COMUNICARE, NEGOCIERE, VANZARI, TIME MANAGEMENT, CONFLICT MANAGEMENT, PROJECT MANAGEMENT.


Simona are experienta vasta in coordonarea proiectelor, intocmirea si urmarirea bugetelor, organizarea si coordonarea echipelor de proiect. Are peste 17 ani experienta in organizarea si coordonarea echipelor de vanzari. Simona s-a alaturat ABI inca din 2011 si este Vicepresedinte educatie ABI din 2016.

Alexandru Ispir - Vicepresedinte dezvoltare ABI


Alex conduce SC OTHO REAL ESTATE SRL inca din anul 2016, iar ianinte de imobilare a lucrat cativa ani in servicii de transport. Alex a absolvit Facultatea de finante banci si are un Master in management in administratie si servicii publice.


Alex s-a alaturat ABI in 2016, iar din 2019 este mebru in CEx ABI.


"Ca profesionist imobiliar, sunt un lider de echipa dovedit, respectat si de încredere. Prin experienta si o abordare bazata pe fapte etice, sunt un comunicator eficient si recunoscut, un
rezolvator de probleme, un negociator, un factor de decizie."
Dragos Vilceanu, fostul presedinte ABI si fondatorul Scolii de brokeri imobiliari, va ramane alaturi de noua conducere ABI, avand functia de administrator general.


Uram succes noii conduceri ABI si suntem convinsi ca noua echipa ABI va dinamiza activitatea asociatiei. Revenim cu vesti cat mai curand.


Ganduri bune imobiliare!


Secretariat ABI