secretariat@abi.org.ro
0731-010-145
Ne pregatim de TNIAu inceput pregatirile pentru TNI


Cel mai important eveniment de profil imobiliar din tara, Targul National Imobiliar, care va avea loc intre 19–21 mai 2023 la Palatul Parlamentului, concentreaza cei mai importanti dezvoltatori imobiliari, dar si cele mai bune oferte imobiliare de pe piata veche, reprezentate in exclusivitate de brokerii imobiliari ABI.


Prin participarea la TNI, in calitate de asociatie imobiliara reprezentativa, ABI are ca obiectiv facilitarea intalnirii dintre brokerii imobiliari profesionisti cu un nucleu calificat de vizitatori, care prin vizita la eveniment isi manifesta interesul ridicat fata de ofertele imobiliare expuse.


Targul imobiliar este un instrument concentrat de vanzari imobiliare, in cadrul caruia brokerii isi pot promova intens serviciile oferite si portofoliul de proprietati catre publicul larg. De asemenea, experienta editiilor precedente a dovedit ca targul este un generator foarte eficient de contracte in exclusivitate.


Brokerii ABI beneficiaza de promovare eficienta, evenimentul fiind unul de mare interes pentru mass-media. Simpla prezenta la standul ABI ca broker acreditat este un important vector de imagine, facilitand cunoasterea reciproca si crearea unui climat de incredere intre brokeri si publicul tinta.


Va asteptam alaturi de noi la Targul National Imobiliar 19-21 mai 2023!