secretariat@abi.org.ro
0731-010-145
Seminar Prospectare piata rece: 15 februarie 2024 - hybrid, în sală și pe zoom


Când vorbim de "piață" la modul general, aceasta poate fi împărțită în două mari categorii: așa numita piață "caldă" generată de sfera de influență a fiecărui agent, cu limitările ei, și piața "rece" formată din oameni și proprietăți pe care nu-i cunoști, iar aceasta din urmă este infinită!

Când vorbim de prospectare piață rece, vorbim de acele activități de căutare sistematică, automată și amănunțită a ofertelor din piață, folosind anumite metode și tehnici de căutare, cu scopul de a obține informații relevante despre proprietățile și proprietarii de pe piață.

Prospectarea este primul pas în procesul de constituire a unui portofoliu de proprietăți imobiliare relevante pentru segmentul de piață în care activezi și îți asigură continuitatea în adtivitate și un portofoliu constant de proprietăți. Din acest motiv, nu este greu de înțeles că rezultatele viitoare depind în mare măsură de calitatea acestui prim pas numit prospectare pieță rece. Urmărirea pieței reci iți permite să intri în contact cu potențialii clienți proprietari, fară de care nu ai putea încheia nicio vânzare, dar îți permite și să fii la curent cu propritățile de pe piața ta.

Piață imobiliara este foarte avansată tehnologic și oferă agenților imobiliari accesul la instrumente automate de căutare și prospectare avansata, pe care dacă știi să le mânuiești, poți să devi un Guru pe piață ta.

O să te învățăm care sunt micile secrete care te ajuta să fii performant și să nu scapi nicio oportunitate din piața rece.

Trainingul este adresat tuturor brokerilor imobiliari specializați pe segmentul rezidențial care doresc să-și eficientizeze activitățile imobiliare și care vor să bata toată concurența.


Când?

Joi, 15 februarie 2024, orele 10:00 - 12:00

Unde?

Hybrid, în sala de curs din cadrul HUB-ului imobiliar din Piața Victoriei și online, pe zoom.

Taxa de participare:

0 lei în sala de curs

200 lei online pe zoom (membrii ABI beneficiază de 50% discount)


Pentru înscriere cu participare în sala de curs este necesar să trimiți un email la secretariat@abi.org.ro, în vederea rezervării locului în sală, iar pentru înscriere cu participare pe zoom, completează formularul de plată de mai jos și ești înscris automat.

Plateste Taxa curs Prospectare Piata Rece

Nume si prenume
E-mail
Telefon
Sunt membru ABI
Factura
Plateste 200 lei »