secretariat@abi.org.ro
0731-010-145
Stam acasa - avem treaba!

 
Traim intr-o continua schimbare. Lumea se schimba, societatea se schimba, imobiliarele se schimba.
Hai sa ne schimbam si noi. Putem sa fim mai buni, mai calculati, mai organizati, mai profesionisti. Putem sa evoluam si sa ne pregatim sa facem fata viitoarelor provocari. Criza poate sa tina cateva saptamani sau luni, dar toata aceasta perioada, pentru noi trebuie sa fie o perioada castigata, nu pierduta.
Ce se poate face in aceasta perioada?
Cursuri online din care sa-ti extragi tot ce crezi ca te poate ajuta.
Programa de curs ABI este foarte incarcata, dar daca ai idei de cursuri noi sau daca vrei sa te implici alaturi de noi, te asteptam cu drag.
Planul de invatamant il gasesti aici: https://abi.org.ro/2020/03/31/plan-de-invatamant-online/
Studiaza mai mult si singur
Aloca-ti timp sa revezi cursurile, trainingurile si webinariile de specialitate. De exemplu in Pitagora.com.ro gasesti zeci de ore de tutoriale video direct la tine in cont si poate pe unele interesante le-ai ratat.
Branding personal
Schimba-ti look-ul, adopta o atitudine fresh, schimba-ti poza de profil, fa-ti grafica pentru noile carti de vizita. Updateaza-ti conturile din Social-media. Fa-ti o noua pagina de agent/broker pe Facebook, finiseaza-ti contul de pe Linkedin, completeaza-ti informatiile pe abi.org.ro o sa-ti foloseasca mult in viitor.
Acum poti sa-ti setezi pagina personala de broker imobiliar acreditat de forma www.numeagent.abi.org.ro, pe care sa apara ofertele tale + ofertele colegilor din MLS. Asta tine tot de brandul tau personal de broker imobiliar.
Poate ai timp sa-iti upgradezi si logo-ul agentiei.
Website nou
Lucreaza la site-ul web. Un site personalizat de agentie sau un site personal de broker necesita un pic de timp si preocupare. Poate acum este momentul sa-ti cumperi un domeniu de internet, iar daca ai unul, atunci acum este momentul sa-l pui in functiune. CRM-uri precum pitagora.com.ro ofera gratuit multe optiuni de personalizare a unui site. Orice varianta ti se potriveste, nu te costa nimic, dar implica-te tu personal! Nu vine nimeni sa-ti faca site-ul, fa-ti-l singurel.
Tehnici noi
Fa cunostinta cu noile tehnologii. Invata sa-ti sincronizezi agenda telefonului cu CRM-ul tau. Seteaza-ti calendarul din telefon sa se updateze cu softul CRM. Invata sa folosesti cele mai noi functii din WhatsApp, de exemplu video-call, invata sa faci o transmisie Live pe Facebook.
Fotografii mai bune
Imbunatateste-ti tehnica de fotografiere. Invata sa prelucrezi fotografii, invata sa faci fotografii HDR, invata sa aplici functii bulk de micsorare automata, de upload automat, ordonare automata, watermark pe poze. Fotografieimobiliara.ro a realizat un GHID de fotografie imobiliara. O sa-l primesti daca participi la urmatorul curs online de Fotografie.
Fa un curs "video in imobiliare"
E banal sa faci un scurt film de prezentare pentru o proprietate, este mult mai simplu dacat sa faci fotografii. Nu fii incapatanat, testeaza, o sa fii uimit de cate lucruri wow stie sa faca un simplu smart-phone si ce regizor poti fii chiar tu!
Tururi virtuale 360
Tehnologia evolueaza rapid si ne va influenta activitatea in mod direct. Invata sa faci fotografii panoramice si tururi virtuale 360. La ABI avem curs dedicat pentru asa ceva. Urmareste-ne! O sa inveti sa-ti faci singur tururile virtuale. Nu trebuie sa ramai in urma tehnologiei.
Fa-ti un upgrade la scule, testeaza un telefon nou, cauta un aparat foto nou, un trepied, un stabilizator, o camera 360 ... Vinde sculele vechi!
Mentine-ti relatia cu clientii
Revalideaza-ti toate ofertele din CRM, o sa constati ca unele s-au vandut iar altele s-au ieftinit. Suna-ti clientii apropiati si incurajeaza-i ca va fi bine. Refa descrierea din online a proprietatilor. Acolo unde ai cheia mergi si refa fotografiile, sau poate un video sau chiar un tur 360 (nu uita sa te protejezi si pe tine si pe ceilalti, atunci cand iesi din casa).
Suna in piata RECE
Monitorizarea de anunturi particulari este functionala, poti sa vezi ce oferte noi apar. Prospectarea de piata o poti face oricand. Tu trebuie sa ramai conectat la segmentul tau de piata.
Fa-ti un plan concret
Nu pierde vremea degeaba. O sa vezi ca timpul este foarte pretios si nu trebuie pierdut. Tu nu ai voie sa te plictisesti. Iti faci o strategie de evolutie profesionala si profiti de fiecare zi care trece. Cand o sa treaca criza asta o sa fii extrem de ocupat. Ocupa-te acum de lucrurile potrivite pentru acest moment.
Fii optimist
Toata lumea trece prin momente grele, dar noi suntem privilegiati.  Avem o meserie foarte frumoasa, mutam suflete dintr-o casa in alta si satisfactiile sunt enorme.
O sa fie bine!
 
Gataaaa, .... treci la treaba!