secretariat@abi.org.ro
0731-010-145
Unde-s multi, puterea creste!

Te asteptam alaturi de noi. Acum este momentul cel mai potrivit sa te inscrii in ABI, ca broker imobiliar acreditat sau stagiar. Acum ai timp sa-ti pregatesti dosarul de inscriere si noi avem timp sa-ti raspundem imediat. Si pentru ca vrem sa te sustinem cat mai mult, nu exista taxa de inscriere, cotizatia de membru am redus-o la 150 lei, iar plata o poti face in ianuarie 2021! Oferta este valabila si pentru Brokerii care se reinscriu in asociatie.
Avem nevoie de tine!
ABI este o asociatie care sustine profesionistii din domeniul imobiliar si militeaza pentru o lume imobiliara mai buna. Stim ca iubesti meseria de agent imobiliar, stim ca vrei sa faci cariera in acest domeniu si de aceea te vrem alaturi de noi.
Vei face parte dintr-o comunitate formata din oameni frumosi si inimosi, dornici sa te ajute, si de ce nu, dornici sa ii ajuti. Vei beneficia de tot suportul nostru pentru a fi mai bun, tu prin noi, si noi prin tine.
ABI este un brand puternic, recunoscut de toti consumatorii de servicii imobiliare, iar brokerii ABI sunt foarte apreciati si solicitati, iar tu meriti sa fii unul dintre noi.
Vei putea sa folosesti toate insemnele ABI: carti de vizita, insigna, ecuson, stampila personala de broker, vei putea sa-ti creezi propriul mini-site personal pe portalul abi, vei putea sa listezi ofertele colegilor din MLS direct pe site-ul tau personal.
Ai dreptul sa folosesti contractele standardizate de intermediere, de exclusivitate si reprezentare. Vei primi si toate instrumentele de lucru pentru a putea folosi contractele imediat. Beneficiezi de asistenta juridica permanenta si vei avea costuri zero pentru reprezentarea in instante, cand este cazul.
Vei fi invitat la toate evenimentele ABI, iar la seminariile si trainingurile cu taxa, vei avea discounturi de pana la 100%!
In plus, toti membrii ABI primesc dreptul sa foloseasca un cont Lite in CRM Pitagora.com.ro, gratuit!
Pentru inscriere, poti sa ne trimiti cererea de inscriere in format electronic pe adresa de email secretariat@abi.org.ro, impreuna cu documentele specificate in cerere.
Cererea o gasesti aici: [download id="712" template="Download Cerere 2020"]
Ganduri bune!